Beitsen

Beitsen online bestellen doet u direct bij de Verfboerderij. U heeft keuze uit verschillende soorten Beitsen:

  • Super Systeemverf
  • Parel Black Varnish
  • Parel Bruinoleum
  • Parel Bielzenzwart
  • Parel Zwarte Teer
  • Tenco Tuinhuisbeits
  • Tencomild Tuinbeits

super systeemverf

Super Systeemverf

Systeemverf, duurzame, vochtregulerende zachtglanzende buitenbeits. Geschikt voor het Beschermen van al uw houtwerk buiten, zoals gevelbetimmeringen, kozijnen, deuren, schuttingen en tuinhuisjes. Super systeemverf is een een pot systeem dus primer, verf en Aflak in één. Verkrijgbaar in de authentieke kleuren.

Deze kunnen wij in de volgende kleuren leveren: Wit, Ivoor, Antiek blauw, Antiek Rood, Midden Groen, Antiek Groen of monumenten Groen.

0.75 Liter          € 10.00  incl. BTW

2.5 Liter            € 30.00 incl. BTW

 

Parel Black Varnish

Parel Black Varnish                                   

Black varnish is te gebruiken als vervanger van teer. Met Black varnish beschermt u ijzer, staal, beton en hout tegen weersinvloeden en de permanente inwerking van water. Ook materialen die zich onder het maaiveld bevinden worden beter beschermd wanneer ze behandeld zijn met Black varnish. Het kan ook aangebracht worden op materialen die al behandeld zijn met carbolineum, zwarte teer of koolteer. Black varnish is niet overschilderbaar met verf.

€ 17,- incl. BTW

 

Parel Bruinoleum

Parel Bruinoleum

Bruinoleum is het ideale alternatief voor carbolineum. Het kan ook gebruikt worden op oppervlakken die reeds met carbolineum behandeld zijn, mits die al enigszins verweerd zijn. Het is samengesteld op basis van plantaardige vetzuren. Bruinoleum, met z’n mooie bruine kleur, geeft het hout een fraaie nostalgische uitstraling en biedt een optimale bescherming voor ’n lange tijd. Bruinoleum dringt diep in het hout en heeft een sterke waterafstotende werking.

€ 17,- incl. BTW

 

Parel Bielzenzwart

Parel Bielzenzwart

Bielzenzwart is onder andere toepasbaar op bielzen. Het is een ideaal zwart beschermingsmiddel voor bielzen die direct met grond of water in aanraking zijn. Bielzenzwart kan gebruikt worden op hout dat eerder met carbolineum bewerkt is. Bielzenzwart is op basis van bitumen (vrij van teer) Het brand niet op de huid of planten. Voor objecten die onder het maaiveld komen bevelen wij Zwarte teer aan.

€ 15,- incl. BTW

 

Parel Zwarte Teer

Parel Zwarte Teer

Zwarte teer is bij uitstek het product voor de behandeling van hout, ijzer en beton dat beschermd moet worden tegen weersinvloeden en de permanente inwerking van water. Ook materialen die zich onder het maaiveld bevinden worden beter beschermd wanneer ze behandeld zijn met Zwarte teer. Na droging blijft Zwarte teer enigszins flexibel en is het reukloos. Ook toepasbaar op boten. Zwarte teer is niet giftig.

€ 16,50 incl. BTW

 

Tenco Tuinhuisbeits

Tenco Tuinhuisbeits

Tenco Tuinhuis Beits. transparant Een duurzame transparante buitenbeits voor o.a. tuinhuisjes en blokhutten. Speciaal voor zachte houtsoorten zoals vuren- en grenenhout. De transparante houttinten geven een natuurlijke uitstraling aan het hout en accentueren de houtnerf. Tenco Tuinhuis Beits is U.V.-bestendig, waterafstotend en biedt een uitstekende bescherming tegen alle weersinvloeden.

€ 12,50 incl. BTW

 

Tencomild Tuinbeits

Tencomild Tuinbeits

Tencomild Tuinbeits dekkend is waterafstotend en behoudt lang zijn kleur. Verfraait al uw tuinhout en verlevendigt de houtstructuur. Tencomild kan zowel op nieuw als op eerder met carbolineum of beits behandeld hout worden toegepast. Tencomild dekkendt biedt een uitstekende bescherming en is bestand tegen alle weersinvloeden.

€ 13,- incl. BTW